Stap binnen

25 jaar geleden werd Steen Vastgoed opgericht. Onder leiding van de vorige aandeelhouder werd een klein team gevormd die kleinschalige projecten in en rond Kapellen ontwikkelden.

Stilaan groeide met het team ook de omvang van de projecten. Zo werden er na enkele jaren naast villa’s en eengezinswoningen ook grotere meergezinswoningen gerealiseerd in het Noorden van Antwerpen. Ondertussen groeide het team uit tot 33 werknemers.

De kers op de taart werd Hortensiahof, een luxueus afgewerkt project, midden in het groen, maar toch in het hart van Kapellen. Vanaf 2022 staat de familie Van Wellen aan het roer van Steen Vastgoed, waarbij Laurens Van Wellen het dagdagelijkse bestuur voor zijn rekening neemt. De visie blijft steeds ongewijzigd. Duurzaam bouwen, in het groen, op goede locaties en met oog voor kwaliteit en mooie architectuur. Ons ervaren team garandeert een zorgeloos bouwtraject voor de klanten.

Zo weerspiegelt het nieuwe kantoor op de Hoogboomsteenweg 96A waar we bij Steen Vastgoed voor staan. Met de ambitie om ook buiten het Noorden van Antwerpen projecten te gaan ontwikkelen, worden er nu ook Steen Vastgoed projecten in Oostmalle, Schilde, Zoersel, Ranst, … ontwikkeld.